Newbie who tries to cook!
My cooking and journey series!
By: zakiah zainudin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 14-Sep-2006 08:40 Email | Share | Bookmark
Huisten Bosch (Tulip Garden)

1 happy family
una and ina
in front of the castle
in the tree tunnel
on the boat
playing time
the swan
around tulip
una with kakak (sal's daughter)
windmill
it's windmill ma!
the family
Huisten Bosch ni still kat Nagasaki prefecture. Jalan nak pergi tu bengkang bengkoklah jugak sampai budak mood ceria masa pegi terus muntah, nasib baik sorang jer muntah. Since nak ke tulip garden ni, banyak bunga2lah dikatakan so pakaikanlah anak2 tu baju ada gambar bunga sekuntum, sekali sorang tu dah muntah, dah tak berbunga lagi dah. Masa pergi ni masa spring so bunga2 tu mekar betul. Memang seronok pergi situ, bebudak pun ajak naik boat sampai 2 kali, seronok agaknya tgk swan berenang.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net